Et besøg hos fotografen

Er det tid til fotografering?

Sker der en ny begivenhed i ens liv, er det altid en god ide at få øjeblikket foreviget. Dette gøres bedst med hjælp fra en professionel fotograf, så derfor klik her Besøg fotografen her og book en tid til fotograf i Odense.

Familieforøgelse

Hos BLITZ77 ved man, hvad der skal til, når en ny begivenhed skal foreviges. Det kan være, at man har oplevet en familieforøgelse, og den lille baby skal tilmeldes til fotografering. BLITZ77 har mange års erfaring med at lave smukke babybilleder, og der er flere muligheder for at se babys udvikling gennem billederne, da der er mulighed for at lave aftale om måneds- eller kvartalsbilleder af baby i det første år.
Hos fotografen er der pusleplads og lille legerum i atelieret. Inden baby kommer til og endnu er inde i mors mave, er der også mulighed for en gang fotografering af mors flotte mave.

Livets mange højtider

Hos BLITZ77 er der også mange andre muligheder for at forevige særlige øjeblikke i et barns liv. For eksempel, når barnet skal døbes, konfirmeres eller bliver student. Fotografen tager billeder i eget atelier men tager også gerne ud i naturen og fotograferer.

Medarbejderbilleder

BLITZ77 tager ud over skolebilleder også medarbejderportrætter. Medarbejderportrætter, som kan anvendes til mange forskellige formål. For eksempel til visitkort, hjemmeside, kundekontakter og meget mere.

Portrætbilleder

Ud over de almindelige portrætbilleder tager BLITZ77 også street photo shoots, som i dag er meget in. Street photo shoots er en form for fotografering, som sker i gademiljøet.
Hos fotografen i Odense tages rigtig mange forskellige former for billeder, som alle har til formål at forevige vigtige øjeblikke i ens liv. Fotograferingen foregår meget professionelt og tager sit udgangspunkt i lige nøjagtig i det eller i den, der skal fotograferes.