Få et godt tilbud på en flot flagstang

Leder du efter en flot flagstang, og går du og spekulerer på; Hvad koster en flagstang? Så klik ind på flagstangsfabrikken.dk og bliv klogere.

Mange byer markerer højtidsdage med en flot flagallé gennem byen, og det er en smuk og dekorativ måde at markere særlige begivenheder.
Hos Flagstangsfabrikken finder du flagstænger i høj kvalitet og i forskellige materialer og højder.

Flagallé

Til en flagalle anvendes typisk 4 eller 5 m høje træflagstænger eller glasfiberflagstænger, som nedsættes i underrør placeret i fortovskanten. De galvaniserede underrør er forsynet med et låg, således at hullet kan lukkes for skidt og blade, når flagstængerne ikke er i brug.


Leder du efter et godt flagstang tilbud, så besøg Flagstangsfabrikken. De har et stort udvalg af flagstænger i forskellige højder, så du nemt kan finde den højde, der passer perfekt til din privatbolig, til sommerhuset eller måske til dine erhvervsbygninger. Træflagstængerne er 100% dansk producerede og kommer fra råtræ i danske nåletræsplantager. Al forarbejdning foregår på virksomhedens adresse i Lunderskov ved Kolding, og de går op i at kvaliteten er helt i top, hele vejen rundt.

Træflagstang giver mange fordele

Traditionelt har man altid valgt en flagstang af træ, produceret i danske skove. En træflagstang er meget fleksibel i vinden, hvilket giver flotteste flagning. En flagstang i træ er massiv og dermed nærmest ?lydløs?, hvis flaglinen slår mod stangen.

En træflagstang er det miljørigtige valg; en fornyelig ressource, vokset op på solenergi og luftens kulstof. Efter endt brug indgår flagstangen igen i naturen kredsløb og er derfor CO2 neutral.

Kig forbi hjemmesiden og find ud af Hvad koster en flagstang?. Der er gode tilbud at finde, og du vil helt sikkert finde ud af at det slet ikke er så dyrt at få en ny flot flagstang.