Få smukt badeværelse fra Boform

Er du i gang med at kigge efter nyt og lækker badeværelse til din bolig, skulle du kigge forbi Boform.dk, og se badværelser.

Boform er et dansk firma der producerer badværelse i høj kvalitet og med stor funktionalitet og øje på det æstetiske design.


Der er flere årsager til, at boform bliver betegnet som detaljernes produkt. Materialevalget er af høj kvalitet og der arbejdes målrettet med løsninger, hvor produktoplevelsen bliver så maksimal som mulig både funktionelt og æstetisk.

Boform går op i kvalitet fordi kvalitet er meget mere end det, som øjet ser. Deres produkter er gennemarbejdede ned til den mindste detalje. For Boform er kvalitet også at have fuld kontrol hele vejen igennem produktionsprocessen og ud til kunderne.

Al produktion af inventar foregår i Danmark. På fabrikken i Aalborg føres der en streng kvalitetskontrol og måling af leveringssikkerhed. Det er en selvfølge, at Boforms produkter ligger over godkendte standarder for kvalitet og produktion.

Lakerede overflader lakeres 3 gange med formaldehydfri 2-komponent polyerethanlak i variabel glansgrad fra 0-90. Inventardelene overfladebehandles af faglærte lakerere og selve lakprocessen tager op til 3 uger.

Højglanslakerede overflader poleres manuelt for at opnå den korrekte finish. Ved lakerede emner efterbehandles disse med lak for at gøre overfladerne resistente overfor slitage og fedtede fingre.

Denne proces tager lang tid, men bevirker, at et lakeret boform produkt er let at rengøre samtidig med, at holdbarheden optimeres.

Individuel tilpasning

Idet hver opgave er tilpasset den enkelte kunde, medfører det til stadighed en selvstændig og anderledes produktionsopgave. På fabrikken i Aalborg udføres alt inventar af deres faglærte medarbejdere, som danner rygraden i produktionen.

Kig forbi boform.dk og se badværelser.