Fantastisk golf

Fanastisk golfudstyr, du vil bruge i årtier. Læs mere i denne artikel om dette golfudstyr og lær mere om reglerne i golf , så du spiller det fejlfrit

At løfte, droppe og placere en bold i golf – læs mere om golfreglerne på golf.dk.
Inden en bold, som skal genplaceres, løftes (f.eks. når du løfter en bold på green for at rense den), skal boldens position markeres. (Regel 20-1)
Når bolden løftes for at droppe eller placere den i en anden position (f.eks. droppe inden for to køllelængder under Reglen om uspillelig bold), er det ikke påbudt at markere dens position, men det anbefales.
Stå oprejst, hold bolden i skulderhøjde og armslængde og drop den.
De mest almindelige situationer, hvor en droppet bold skal droppes om er, når bolden:
? ruller til en position, hvor der er gene fra det forhold, hvorfra man tager lempelse uden straf (f.eks. en ikke-flytbar forhindring)
? kommer til hvile mere end to køllelængder fra det sted, hvor den blev droppet, eller
? kommer til hvile nærmere hullet end dens oprindelige position, det nærmeste punkt for lempelse eller hvor bolden sidst krydsede en vandhazards grænse.
Der er i alt ni situationer, hvor en droppet bold skal droppes om, og de dækkes af
Hvis en bold, når den droppes anden gang, ruller til en af disse positioner, skal den placeres det sted, hvor den først ramte banen, da den blev droppet om.

Golfjern og køller til golf kan købes på golfexperten.dk, for at komme ind på denne hjemmesiden kan man blot klikke her golfkøller
her kan man også se hele deres golfudvalg, de har virkelig nogle lækre golfkøller – både til nybegyndere og professionelle – man kan ikke andet end at elske dem, så tjek dem ud allerede i dag og få et golf tilbud på golfudstyr – du vil ikke være det foruden. Så klik ind på dette link allerede nu. Du vil elske det!