Flexleasing – få råd til en lækker luksusbil


Hos Specialcars.dk har man den klare holdning, at man gerne vil give danskerne mulighed for at få råd til at køre i drømmebilen. Det kan gøres ved at indgå en såkaldt flexleasing-aftale med firmaet, og det gør stadigt flere da også. Det er nemlig blevet en særdeles attraktiv måde at finansiere en bil i luksusklassen. Hvem drømmer ikke om at have en fed Mercedes eller Porsche holdende uden for huset, klar til en køretur, når man har tid og lyst? Men, hvorfor lade det blive ved drømmen, når det nu kan lade sig gøre, uden at man er nødsaget til at lægge kontantprisen med det samme?

Ved hjælp af en flexleasing-aftale kan man nemt og hurtigt gøre drømmen til virkelighed. Hvad er flexleasing så for en størrelse, for man hører ordet nævnt rigtigt mange steder? Flexleasing kan være svær at forklare, men er i praksis ganske enkel. Her i landet opkræver staten en voldsomt høj registreringsafgift på alle køretøjer, og den hører til blandt de absolut højeste i verden. Det er helt sikkert medvirkende til, at Danmark har en af de ældste vognparker i EU, og det er hverken godt for trafiksikkerheden eller miljøet.

Nå, men med en leasing-aftale behøver man overhovedet ikke at frygte at komme til at køre i en gammel og udslidt bil – langtfra, faktisk. Når man indgår en sådan, betaler man udelukkende registreringsafgift for den periode, som man vælger at lease sin bil. Denne bliver delt op i bidder i forhold til det antal måneder, som man ønsker at lease, og skal så betales månedligt. Som oftest vælges der en 12 måneders periode, som så kan forlænges, hvis man skulle ønske det. På den måde binder man langt mindre økonomi i sin bil, og det er naturligvis en fordel. Hos SpecialCars kan man også indgå en aftale om splitleasing. Det er en anden type leasing, som er målrettet virksomheder, og hvor man deler udgifter til en bil op i 2, nemlig en der vedrører virksomhedskørsel og en der vedrører privatkørsel. Klik ind på hjemmesiden og læs meget mere om de forskellige muligheder.