Køb billige hundekiks hos Porcani

Få billige hundekiks hos porcani læs mere om billige hundekiks her
Vil du gerne give din hund hundekiks, men det siger budgettet ikke god for? Faktisk er det muligt, at finde nogle hundekiks til fornuftige priser. Faktisk kan du hos Porcani finde hundekiks til rigtig billige priser.

Det vigtigste du skal kigge efter, er at det er sundt og naturligt. Dette er kendetegnene ved foder, som følger BARF-princippet, da disse alle udelukkende indeholder 100% rent kød. En hund er fra naturens side bygget til udelukkende at spise kød, og hunden er således indrettet efter at spise rent kød, hvorfor en hund som udgangspunkt ikke har brug for korn, majs, ris, ærter, kartofler osv., som bruges som bindemidler i traditionelt hundefoder. Når man bruger BARF er det imidlertid svært at sikre, at hunden får tilført den korrekte mængde af livsnødvendige mineraler og vitaminer, men med færdigproduceret hundefoder efter BARF-princippet sikrer man netop korrekt tilføring af disse. Med eksempelvis hundefoder fra ZiwiPeak, som stolt følger BARF-princippet, får hunden et naturligt foder indeholdende udelukkende tørret kød såsom hjortekød elle lammekød. Alle dyr er avlet under høje dyreetiske og miljømæssige krav i New Zealand og under tilsyn af førende internationale dyrlæger for sikring af den ekstrem høje kvalitet. 

        Hver hunderace har sine ernæringsmæssige behov. Derfor er det utrolig vigtigt, at du fra starten af fodrer din hundehvalp med det rigtige hundefoder i den rigtige mængde med de rigtige intervaller. Dette kan imidlertid være svært, da fodringsbehovet ofte varierer fra den ene hundehvalp til den anden. Hvis ikke du sikrer dig, at din hundehvalp får sine ernæringsmæssige behov opfyldt, risikerer du, at den ikke udvikler sig korrekt samtidig med, at du risikerer, at den decideret udvikler helbredsmæssige problemer. Eksempelvis skal kalcium-indholdet overstige fosfor-indholdet for at sikre et sundt stofskifte. Herudover har hundehvalpe behov for mere taurin end mennesker. For lidt taurin kan føre til hjerte- og synsproblemer. En ny hundehvalp i huset er sjovt og spændende, men ligesom en ny baby leveres den ikke med en brugsvejledning. Vi anbefaler derfor, at du altid sætter dig grundigt ind i, hvad en hundehvalp kræver i forhold til pleje.