Panelhegn. Et meget stærkt, galvaniseret hegn

Har du en virksomhed, hvor du ikke ønsker ubudne gæster, er det klart, at du søger et panelhegn! I dag er kilometervis af PIT panel hegn i hele Danmark, der er sat op til at sikre arealer. Er du også på udkig efter et panelhegn galvaniseret, så kig nærmere her på https://www.pithegn.dk/hegn/industrihegn/panelhegn/.

En verden af hegn

PIT Hegn er totalleverandør inden for panelhegn til industrien, det offentlige, landbruget og til private. Vi har mere end 25 års erfaring inden for panelhegn og opsætning af panelhegn, og vi sætter en ære i at rådgive dig til at opnå et flot resultat ? uanset hvilke panel hegn, du har i tankerne. Kendetegnende for et produkt købt hos PIT Hegn er at, det er kvalitet til gode priser, og at du har et stort udvalg af panelhegn at vælge imellem.

Hegner virksomheden ind i kvalitet

Panelhegn anvendes ofte til udendørssikring af virksomheder eller arealer, hvor der er behov for ekstra sikkerhed. Dette gitterhegn er et enkelt og stilrent hegn udført i svejste stålgitre med et stilrent udtryk, som fås i flere farver. Mange kalder det derfor også et gitterhegn, galvaniseret hegn eller et stålhegn. Det giver mulighed for at udnytte hegnet til også at give området eller bygningerne et løft i udseendet.

Panelhegn er et meget stærkt, galvaniseret hegn

Klima, vind og vejr har naturligvis en indvirkning på hegnets levetid, men med et panelhegn galvaniseret kan du som udgangspunkt forvente op til 20 års levetid.
Når du vælger et panelhegn, kan du få en matchende port eller låge i stort set den størrelse og udformning, du ønsker. Din port kan også være med automatik, som kan tilpasses jeres nuværende system – eller vi kan hjælpe mig et nyt. En port eller låge til et panelhegn fås med samme type udfyldning som hegnet, dvs. paneler.