Pas lidt ekstra på med de fodlister

Der er desværre for mange almindelige mennesker, der kaster en hvid pind efter de fodlister, når de er færdige med at renovere et lokale, lægge nyt gulv, male eller noget helt andet.
For de har måske ikke råd til det, eller de forsøger at forklare sig ud af, at det egentlig ikke er nødvendigt, selvom det egent er dovenskab, der gør, at de ikke gider sætte dem op.
Måske siger de til sig selv, at det må komme en anden god gang, men den gode gang oprinder bare aldrig, og så bliver de aldrig sat op.
Man er mere motiveret til at gøre det, mens man stadig er i gang med at lave arbejde i lokalet, så før man begynder at pakke al værktøjet og det andet væk, så kan man lige så godt se på det med at sætte nogle fodlister ud.
Måske har man ikke fundet nogle fodlister, der siger en noget, men så har man i så fald ikke set på https://primolister.com/da/produkter/fodlister-og-gerigter/fodlister/

Der er ting at være påpasselige med med fodlister

Når man så har fundet de rette fodlister, så skal man heller ikke sløse med at sætte dem op, så hvis man ikke kan finde ud af det, så bør man få en håndværker til at gøre det for en.
Hvis de ikke kommer til at flugte, så ser de skæve ud, og de skal jo skæres til og mødes ved hjørner, så det ser flot ud.
De skal også nå helt ned til gulvet, ellers kommer der skidt og møg ind under listerne, som kan være ret så svært at få ud.
Man skal også være sikker på, at fodlisterne sidder godt nok fast, for hvis de ikke gør, så skal man ikke ramme til dem for meget med en støvsuger eller en dør – som der nok vil komme til at ske – før de falder ud.
Apropos det kan det være smart at sætte en dørstopper op, så døren ikke rammer op i fodlisten.
Man skal også holde øje med, om møblerne skubber for meget mod fod listerne og ødelægger dem.
Endelig skal man selv passe på, hvis man har tilbøjelig til at støde mod dem. Det kan gøre ondt.